Зареєстровано торгову марку ФІТАПІСВІТ®. Приведено відповідно до норм чинного законодавства України та сертифіковано випуск асортименту унікальної продукції за оригінальними рецептурами та технологіями НВАО «Цвітень» під торговою маркою ФІТАПІСВІТ®. Налагоджено виробництво чотирьох груп продукції Компанії ФІТАПІСВІТ®: фітапідраже, медові композиції, фітапібальзами та крем-бальзами.

 

21 квітня – випуск першого продукту ФІТАПІ-ГАСТ під торговою маркою ФІТАПІСВІТ®.

 

24 квітня у місті Дніпропетровськ відбулась презентація нового українського Соціально-національного проекту здоров’я ФІТАПІСВІТ®.

 

30 травня у місті Київ відбулась презентація та дано старт MLM-Компанії ФІТАПІСВІТ® на чолі з Президентом та Засновником Компанії Валерієм Володимировичем Лавреновим та Головою наукової ради Компанії ФІТАПІСВІТ® Ігорем Олександровичем Дудовим (доктор біологічних наук, Президент Міжнародної Академії наук з апітерапії та бджільництва).

 

15 жовтня делегація Компанії ФІТАПІСВІТ® взяла участь у проведенні V з’їзду Апітерапевтів та Апіконсультантів-бджолярів України з міжнародною участю. Президент асоціації, академік Олександр Іванович Тихонов вручив Президенту та Засновнику Компанії ФІТАПІСВІТ® Валерію Володимировичу Лавренову посвідчення члена Громадської організації «Всеукраїнська асоціація апітерапевтів».

 

30 листопада випущено медову композицію ФІТАПІКЛІН – унікальну розробку Компанії ФІТАПІСВІТ®